Trucks

script type=”text/javascript”
src=”//voorraad.hakkerstrucks.com/trucks/js/include.js”>

Les véhicules présentés et les données ne peuvent pas être invoqués
elle est acceptée. responsabilité quant à l’exactitude

Met bijna 15 jaar ervaring is Hakkers Trucks de specialist op het gebied van gebruikte trucks. Hakkers Trucks is een serieuze speler in de internationale vrachtwagenhandel, waarnaast de binnenlandse markt niet uit het oog verloren wordt.

Er zijn vele handelsstromen die door elkaar heen lopen. Zo wordt er van en naar de landen binnen de Europese unie volop geïmporteerd en naar dezelfde markten ook geëxporteerd. Dit is allemaal een stuk gemakkelijker geworden door het niet bestaan van binnengrenzen en de gezamenlijke euro. Daarnaast zijn er specifieke exportmarkten die veelal buiten Europa liggen en waar een flink deel van de gebruikte trucks naartoe verkocht en getransporteerd worden. Voor de internationale handel zijn de havens van Rotterdam en Antwerpen van groot belang, omdat regelmatige aan en afvoer daardoor mogelijk is. Veel van de voertuigen worden over zee getransporteerd naar alle wereldsteden. Verder kent Nederland vele internationale transportfirma’s die ook een deel van het vrachtwagentransport voor hun rekening nemen. Daarnaast zijn er natuurlijk altijd de internationale kopers die zelf hun truck op komen halen en hem eigenhandig naar hun thuisland rijden.

Op de locatie in Sleeuwijk (Noord-Brabant) vindt u altijd een grote voorraad tweedehands vrachtwagens. Met 45 jaar ervaring in de branche weten Frans Hakkers en Harry Vink de voorraad altijd af te stemmen op de huidige behoefte in de markt. De inkoop van Hakkers Trucks vindt plaats in heel Europa en er wordt wereldwijd verkocht.

Naast Scania zijn ook alle andere Europese merken altijd op voorraad. We dragen uiteraard ook zorg voor een goede administratieve afhandeling van de aankoop van een gebruikte truck en indien gewenst helpen we ook met de financiering van gebruikte trucks of trailers.